Thursday, May 2, 2013

Bila aku TEROVER!

sebenarnya berkira kira nak buat entry nih tau!
nak buat ke tidak..nak buat ke tidak..
kalau buat orang kata nanti OVER la ko!
perasan la ko! syok sendiri!
tapi kalau tak buat...hati ni memaksa maksa diri ni suh buat!
cewah!..ayat poyosss..

ok sebenarnya aku nak bagi kredit kat member aku nih
setelah dia berhempas pulas
memerah tenaga
mengeluarkan peluh
membuangkan masa
mengorbankan diri..uik!
hehehe..ok la meh aku habaq ape yang yang sebnarnya
actually aku ni tengah berjinak jinak dengan satu product nih
setakat ni baru nak menggunakan skin care dia
lani pulak..member aku ni call..nak perkenalkan cosmetic dari product yg sama
dia sedang mencari model untuk dia sertai satu contest yang dianjurkan oleh product nih
aku pun dengan ikhlas hati mengorbankan mukaku ini
dipergunakan sesuka hati dia untuk menepekkan make-up dari product nih
support kawan kawan la kata kan
yela bukan kite sape lagi yang nak support kawan kawan kite ye dak?
kite kena bagi sokongan..lagi lagi pada yang baru nak menapakkan diri dalam dunia business
maka terjadi lah kejadian make-up bermake-up nih
selepas dia make-up gambar aku ni akan di bawa untuk di adili..
kalau menang...hadiah dia dapat gi Hong Kong u allsss..sape takmo
moga moga kawan aku ni dimurahkan rejeki...insyaAllah..aminn
da..da...meh tgok hasil air tangan dia setelah mengoverkan muka ku ini...
jangan gelak tau!...puji bole!..hehehehe..

muka aku sebelum di rosakkan..
 
taraaa.....setelah dirosakkan...
ni la 2nd time muka aku dirosakkan..
1st time dulu masa kawen...dirosakkan oleh mak andam...ngeee
 
aku request agar dia make-up natural jer..
 
cakkk...!!!
seyes aku ckp..mmg aku tak pandai nak bermake-up camni bagai
apa pendapat korang? dari skala 1 hingga 10 bape korang leh bagi tuk member aku nih?





TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

31 comments:

  1. tak reti nk bg point...
    tp apa2 pun...ENA tetap cun!!!

    ReplyDelete
  2. boleh dapat 9 dari 10 point dari saya :)

    ReplyDelete
  3. la...cam sama masa lak...sy pun br cuba2 produk tadi. yg akak guna tu jenama apa ye kalau tak kisah nak bagitau....

    ReplyDelete
  4. haaah..kak pun tak reti fasal mekap pelbagai..muka cuma tepek dengan bedak aja. camnapun..bagi kak, ena lebih comel tanpa mekap. seyes tau

    ReplyDelete
  5. jaa nak bagi penuhhh...sebab comel! hihihi...

    p/s : jaa nak belajar ngn akak resepi asam pedas origional melaka boleh?? kalo buleh buatkan entry ya, mana tahu kot nanti ada yg google, leh masuk ke blog akak jugak....dpt trafik freee! heee!

    ReplyDelete
  6. ni bukan rosak namanya. Ni namanya cunnnnn... hai kalau la member kamu tu ada kat sebelah.nak jugak suh dia rosakkan mukaku ini. dah lama tak make up bagai. ngeee..

    lawa la. I bagi 9/10.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ... 10 . nampak natural beauty . saya pun tak reti bermake up dari dulu sampai la nih ... hahahaaa

    ReplyDelete
  8. wah! cantik lah..sesekali di make over mmg terserlah kecantikan..
    skala 9..:)

    ReplyDelete
  9. sebab saya pun terover, so nak bg skala 12 :)

    ReplyDelete
  10. cantik..skala 8 ...cantiknya ena

    ReplyDelete
  11. pewwitt.. macam artis le..hehehe

    ReplyDelete
  12. untung la ada kwn yg pandai make up. teringin jugak nak suh make up macam gini sekali sekala..hehe

    ReplyDelete
  13. cantik..orangnya pun dah memang cantik..

    ReplyDelete
  14. wah ena.... mmg sesuai dgn ena.saly bagi 10 tau..
    sbb ena mmg dh cantik .hehe..

    ReplyDelete
  15. saya kasi 10++ sebab usaha itu ade ;)

    ReplyDelete
  16. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  17. salam Ena...mmg cantik make upnya xder la over sgt!...yg jadi model pon cantik gak... :)

    ReplyDelete
  18. cantik ena..natural make up..8 over 10

    ReplyDelete
  19. Fuhhhh...mmng cantik sangat...
    Akak bagi 10...markah penuh...

    ReplyDelete
  20. cantik sangat...kalau ari2 mekap mcm ni mau tak kuar bilik tok laki. hehehe...1 - 10? sy bg 11.

    ReplyDelete
  21. 'rosak' yg bertambah cantik hehe..:)

    ReplyDelete
  22. cantiknyaaa.. anna bagi 10/10 :)

    ReplyDelete