Monday, July 15, 2013

Hai Kawan-kawan...

biar jerebu telah berlalu..
namum blog aku ni masih tetap berjerebu
semakin tebal habuk yang melekat da nih!
huh!..lama sungguh tidak menjenguk di sini
lama tak mengikuti perkembangan kawan² dalam ni..
blog aku ni macam da terabai je ghupernye..sedey!
apa khabar semua...harap² semuanya sehat² hendaknya
biarla terlambat..namun aku tetap ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua
semoga puasa kali ini dapat menambah lagi keimanan kite semua..Insha Allah...

lamanya tak berceloteh dalam ni...
sampai da tatau nak citer ape...hehehehe (poyos jer)
apapun...aku nak ucapkan terima kasih kepada yang masih sudi melawat blog aku ni..
wpun entry tak berganjak²....namun masih sudi melawat..terharu sangattt!!
lately ni banyak urusan nak di hadap...sampai tak sempat nak berblog..
InsyaAllah...setelah urusan selesai...blogku ini akan beroperasi seperti biasa k..
ohh yaa...kepada yang masih sudi follow menfollow blogku ini...terima kasih byk²..tunggu balasan kunjungan aku nanti k...

tekiew..n tekiew korang semua...


nah..tepek gambo sendiri lagi...
hasil air tangan member aku...pandaikan dia lukis...



nota tersepit:
pst....psssstttt! korang.....korang nak berbuka ape petang ni? da pkir menu ke?
aku teringin nak makan nasi beriani sambal ayam.....korang lak nak makan ape? pikir..pikir..pikir...







TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

19 comments:

  1. Salam Ramadhan.

    hmm.. ingat malam ni nak masak gulai ikan kering dengan terung. Pepagi tadi dah pun beli kelapa parut. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. mohon beroperasi macam biasa tau.. hehehe

    salam ramadhan al-mubarak :)

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan dan selamat berpuasa sis..

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadhan...
    lama btl menyepi kan?.. welcome back:)

    ReplyDelete
  5. kak ena!! saya rajin datang untuk belajar jahit manik hehehe

    ReplyDelete
  6. bulan posa perut lapar takde idea nak update..huhu
    selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadhan..
    lame tak nampak.. selamat kembali :)

    ReplyDelete
  8. bz jahit beads kot! sy lum ready bj lagi..syiannn betul

    ReplyDelete
  9. sibuk jahit manik ke ena?

    salam ramadhan dari kak

    ReplyDelete
  10. samo la kitoo... hihi... jaa pun baru hari ni update blog setelah 5 hari mood kelaut... hehehe...

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan jg buat ena sekeluarga..hope puasa tahun ni lebih bmakna buat ena.slmt kembali..hehe

    ReplyDelete
  12. selamat berpuasa
    msk apa ptg ni.hihi

    jemput join

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/07/qr-mini-giveaway-ketiga.html

    ReplyDelete
  13. selamat berpuasa..lawa gambarnya,pandai kawan akk lukis

    ReplyDelete
  14. Lamanya menyepi. Selamat berpuasa & berbuka puasa.

    Cantik lukisan tu. Nak soh dia lukiskan bley ☺☺

    ReplyDelete