Monday, July 29, 2013

Bila dia da mendarat...


bulan posa nih..
bermulalah aktiviti aku..iaitu aktiviti ronda-meronda di waktu malam
meronda bazar ramadan la ape lagik..hehehe
kadang² tu bukan nak bersoping sangat pun
tapi sesaja nak menikmati keindahan malam dan keseronokan yang ada di bazar ramadan
seronok tengok reaksi orang ramai yang berkunjung..
reaksi peniaga yang menjual..macam² perangai ada
tu pun kalau tak penat..kalau penat dok lepak umah aje la
aku memang sokong sangat adanya bazar ramadan nih
sebabnya...masa ni la kite dapat tengok peniaga² melayu berniaga secara keseluruhannya
dan..masa ini juga lah kita dapat support peniaga² bangsa kita..
bukan selalu pun kan...setahun sekali dia dapat merasa duit kite..tul tak..hehehehe
dan..paling seronoknya bila ada superhero sudi mendarat semata-mata nak melawat bazar ramadan kat tempat aku ni...walaupun tau dia tak posa...gamat dan gempaq sekejap masa tu u allz...
berebut² nak bergambar dengan dia...
mesti korang tak percaya kan....??
meh aku tunjuk buktinya....cer tengok kat bawah nih...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
kenai tak superhero tu?...haa...mr. iron man la sape lagi...
dikawal ketat oleh bro polis tu ha...
jangan main².....

si kakak n adik beriya² sangat nak bergambo ngan iron man tu..
layan kan aje la..mama dia plak malu nk bergambar sama
macam enggang ngn pipit aje nanti..hahahaha..poyosss...!!



nota tersepit:
kat tempat korang ada superhero yg mendarat tak..kalau ada habaq mai...nak gak terjah kat ctu..hohohoho!



TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

14 comments:

  1. wahh ironman pon semangat nak raya ni..hihi

    ReplyDelete
  2. pepandai le ko. Ironman yang mendarat tu islam ke tak? ha..mana tau dia islam. nak jugak dia menikmati juadah berbuka kat baazar ramadhan tu.

    kat tempat kita tak de la super hero mendarat. cuma my hero je mendarat atas katil tuk zzzzz... aci boleh tak gitu?

    ReplyDelete
  3. bazar kat mana tu? lum sempat singgah bazar lagi...

    ReplyDelete
  4. uiks! dasat betul! bile iron man nk landing kat t. intan nih? cer tnyekn.. cer tnyekn.. hiks..

    ReplyDelete
  5. Amboii abang polis tu pun boleh tahan!

    ReplyDelete
  6. wah ada iron man la... ni mcm kat Melaka je

    ReplyDelete
  7. wah..kecohle bazar ramadan tu. buat aksi tak kat sana, hee

    ReplyDelete
  8. ada tak dia keluarkan cahaya kat tangan dia??hehehe

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan...cantiklah blog ni...mohon juga kongsi ilmu tau..

    ReplyDelete
  10. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete