Wednesday, March 6, 2013

Adakah anda begini??


hahahahahaha....
macam betul je pic nih!...
tang makan burger besaq tu...takde la...
tang makan coklat tu cam sama jer...<('.'<)
korang sama tak cam gambo nih?..


nota tersepit:
owang lelaki any komen?....pengalaman wife ke...adik ke..kakak ke....mak ke...ngeeee



TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

31 comments:

  1. Saya pon mcm ni lah kak. Tapi gambar 1st tu...saya hari2 kuat makan ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..tak kire musim kan fiza...makan tetap maintain kan...terbaekkkk

      Delete
  2. sy time period sama je macam hari biasa.cuma kadang2 moody la sikit..bab mkn tu tak sama la..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moody tu mesti ada kan PK....kalau sy tiba moody ni semua benda xmo sentuh da....

      Delete
  3. hehehe...definitely agree!! terutamanya gambar yang nak marah orang tu..sampai husband pun komplen, mana boleh pompuan bagi alasan sebab nak period...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...kalau sy la...da mcm singa da hubby sy ckp...dok hanginnn aje...

      Delete
  4. hahahahahaaa.... gitu ler kekdahnyer

    ReplyDelete
  5. Hehehe... cam betul aje, cuma cam komen FR kat atas tu, saya pun tetiap hari tak kira waktu memang kuat makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahaya tu MyFreeMinded...nnti benci tgok angka kat mesin timbang....hehehe

      Delete
  6. assalamualaikum ... saya selalunya nak mengamuk jer klu nak peiod . cepat melenting ... hahahaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...samala kite...satu umah kena ngn kite nnti kn....

      Delete
  7. yan tak pula alami kes2 seperti diatas......

    ReplyDelete
  8. hahahahaha macam betul jek.
    yang pasti boipren la yg selalu jadi mangsa. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...tu da sure punye J.Syazwana...

      Delete
  9. betul kot..sbb QH tgh mgalami simptom tu skrg..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samala kite....tengah jugak nih...hehehe

      Delete
  10. Mungkin ramai yg begitu tapi bab makan kakak hari-hari makan yg sama je... sedih tu kekadang kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masing2 kan kak...tak semua yg sama kan kak

      Delete
  11. kebykkannya mmg mcmtu la jd...hihihi.perubahan hormon kan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ayut....hormon yg mula nk brubah

      Delete
  12. assalamualaikum ena...hehehehe betul2...:)

    ReplyDelete
  13. seb baek ada nota terspit tu,...kes mcm ni yg buat kami kelu..keh2 by deway..kat umah sy semuanya pompuan..mmg nampak moody depa..emmm mcm tu lah kot Ena !

    ReplyDelete
  14. betul la. sy pun. tapi mkn tu tak de la sampai cam tu. kekadang siap bagitau hubby. i nak period ni. jgn cari pasal. dok dendiam. kang angin satu badan.hahaha....

    ReplyDelete
  15. betul kot kak......
    Hehehhehehe...
    Tapi bab makan tu je yang tak....
    Sebab AJ memang kuat makan... =D

    ReplyDelete
  16. Sy klu nak period takde lah smpai macam tu.. cuma perasaan tu tak stabil sikit.. senang terasa..makan byk tu idak lah...hehe:)

    ReplyDelete