Monday, October 28, 2013

i'm sooooo sleepy...


pic: ciluk dari google

hari yang paling mencabar bagi aku pergi kerja hari ini
mana taknye bekerja berpakejkan mengantuk, letih, badan lemah², kaki lenguh²
huh! dok jeling jam dari masuk sampai la ni
tak sabar nak tengok jarum jam duduk kat nombor 5
letih yang amat..!
semakin aku pandang pc semakin mataku mengecil hampir² terlelap weiiii!!
nak buat kerja pun takde mood!
kapla ni pun tak stabil je rasa...adoiiiii
last last aku amik keputusan baik aku jenguk blogku ini
ada pekdahnye dari dok menahan mata nih!
ceh! alasan ek! wat keje ngantok
baca blog tak ngantok!
bahahahaha...
ni nak panjang²kan kaki melangkah rumah korang
lama tak menjenguk..mesti ada yg da majuk ngn aku kan kan kan..hehehe







TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

25 comments:

  1. betul tu sis..kalau dah mengantuk tu mmg x boleh nak buat apa dah..mmg nampak bantal je kan :)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. samalah kita, nak wat kerja rasa ngantuk tapi buka blog ngantuk hilang.. :P
    happy blogging Ena ^_^

    ReplyDelete
  3. Lagi best bila waktu tgh hujan...cuaca sejuk. Perghhhh...memang ngantuk habis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela...arini kat cni pun ujan..lagiii la layuuuuuuu

      Delete
  4. erm kalu masz, dah pi surau tido ni... dah lega baru segar nak smbung keje smula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula masz..terpikir camtu jugak..tapi tak berani nak buat..hahaha

      Delete
  5. ngantuk ubat die tidur.. tak boleh buat ape da.. :)

    ReplyDelete
  6. segar mata kan bila mengadap blog, hee. bukan ena sorang, kak pun 2x5, haha

    ReplyDelete
  7. hari ni kita tak nagntuk la pulak. kalau ngantuk kat office, suka le gi baca citer citer lawak. google je. pas tu minum nescafee. ha ko hilang ngantuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu tip yang boleh diguna pakai pada masa akn datang...
      tapi tu la...nak google² nih...takut kantoi ngn boss aje..parah nnti..

      Delete
  8. singgah cni....wah lama tak jenguk cni

    ReplyDelete
  9. alasan tu mmg munasabah sngat... drp kita tdokan... baik blogwalking... dpt gak exercise mata... hehehe *lama tak jenguk blog ni.. huhuhu*

    ReplyDelete
    Replies
    1. stuju tu nora...
      tq coz sudi singgah lagi...hargai sgt²

      Delete
  10. alasan agak nice.haha..apsal skang mood update tu kelaut kak?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la PK mood kelaut aje manjang..hahahaha

      Delete
  11. kalau buat kerja time ngantuk memang banyak silap la...

    ReplyDelete
  12. kalau mengantok ubatnye tidur je.hehehe

    ReplyDelete