Friday, December 6, 2013

Akhirnya...


Pulau Pangkor
pic: ciluk google

Dok pening² nak pikir mana nak bercuti hari tu, at last keputusan telah diambil, lokasi terpilih adalah Pulau Pangkor...yeeehaaaaa!!!...Aku suka, hubby suka, anak² pun suka, so takde masalah. Last aku ke Pulau Pangkor ni 9-10 tahun yang lalu. Lama bangat!!! mesti da banyak berubah sekarang ni kan. Tak sabar rasa nak ke sana. Yang paling tak sabar sebenarnya nak soping makanan laut "kering" kat situ...hohohohoho..Urusan booking hotel pun dah selesai. Macam biasa serah kepada cik Hubby. Cuti pun dah apply, Alhamdulillah boss dah approved. Sekarang ni tunggu hari nak pergi aje. Ahad ni aku akan bertolak pergi. Stay sana 3 hari 2 malam. Cukup la kan.....lelama sangat nanti boring. Sebelum tu, esok hari Sabtu, naik KL dulu, stay KL satu malam. So, dari KL dah tak jauh sangat perjalanan nak ke Pulau Pangkor nanti. Ok la tu kan.Ok guys...doakan perjalanan kami sekeluarga ye. Harap² hujan tidak berpanjangan sepanjang perjalanan nanti. Aminnn... 






TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

25 comments:

  1. wahhh jalan sakannn ni..kak kt pulau pangkor hr tu fadh pg, snorkeling die da xbest..abis luka2 tangan dan kaki..so hati2 tau kalo snorkeling..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok fadh....tq atas nasihat yg diberikan...kena hati² gak nanti

      Delete
  2. pangkor best..kami pon g bln lepas

    ReplyDelete
  3. best pegi pangkor, cantik
    selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  4. Pangkor my favorite place untuk bercuti tu..best bbq seafood segar...

    ReplyDelete
  5. laut pankor best utk berkubang..masih lagi bersih pantainya..selamat bercuti!

    ReplyDelete
  6. awww.. bestnya!.. hmm hari tu kan famili ada plan nk g pangkor tetiba cancel.. sedih betul huhu.. enjoy your holiday k! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa...ciannya...takpe moga² ada rejaki lagi lepas ni Hani..InSha Allah

      Delete
  7. Happy holiday Ena & family..anak2 mesti suka nak mandi2 laut..hehe..
    sy pun last pegi Pulau Pangkor masa tahun 2004 kot..mesti dh byk berubah skrg ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak² la yg paling xcited atie...
      tula sama la kita lamaaaaa sgtt tak pergi pangkor ni..

      Delete
  8. bestnye..nak sangat pergi pangkor ni tapi tak kesampaian lagi :( apepun selamat enjoy kat sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. InSha Allah ada rejeki nya nanti...tq Azhafizah

      Delete
  9. Pulau pangkor best..slamat bercuti ye kak

    ReplyDelete
  10. Bestnya bercuti. Muz x gi mana2 pon school holidays ni... Hurmm...

    ReplyDelete
  11. Dah sampai sini dah last year, bawak mak ngan abah....ok la pi sini...paling best beli makanan kering kan...

    ReplyDelete