Tuesday, December 31, 2013

How do i look?


Psttt! Psttttttttttttttttt!..haluuuu..oOoo ooOOooo...jangan la lari, korang memang tak salah masuk umah pun. Meh la....sila....sila masuk. Betul la nih, memang ini umah Ena's Stories. Iyeee...tak tipu punye...betullllll

Mula² terfikir-fikir nak tukar rupa paras blog, alih-alih TERdesign header baru. Ni semua gara² semangat tahun baru, konon la kan!. Buka saje rupa paras aku tukar, warna dia pun aku tukar jugak. Bak kata orang nak tukar angin. Jemu jugak asik tengok yang sama bertahun-tahun ye dak? Kali ni warna yang aku pilih adalah hitam dan putih. Tak pasti la nape aku pilih warni ni. Tapi bila tgok balik macam ok je...ok la kot!

Aku tak sure la rupa paras yang baru ni ok atau tidak. Buat masa ni, ni lah the bess aku boleh buat. Poning ooo nak dok godek lama², lagi² nak tukar coding bagai. Silap langkah "pup" semua hilang begitu aja. Sudahnya aku gak yang melopong huh!...hakak takmo amik risiko. Slow² la godeh². 

Aku persembahkan kembali rupa paras lama blog aku. Pasti ada yang rindu nantikan...hahahaha..


sekarang percaya tak? ni buktinya korang tidak salah masuk umah...heeeee



header baru yang bakal korang tengok sampai bosan nanti..hahahaha
lukisan ni hasil air tangan aku jugak...tak sure la jadi ke tidak muka aku tu...


Akhir kata dari aku:


Selamat Menyambut Tahun 2014
Sentiasalah mencari keredaan Allah dalam mencapai segala yang dihajati pada tahun baru ini.
Rezeki adalah milik DIA, maka nikmatilah dengan penuh kesyukuran.
Terima kasih Allah kerana masih memanjangkan umur kami hingga ke tahun ini, kau perluaskanlah peluang untuk kami agar dapat melangkah lebih dekat kepadaMU moga kami layak mencium wangian syurga milik mu Ya Allah...amin....








TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

30 comments:

  1. wahhh.. cantik lah Ena...
    pandai ena lukis... sukaaa tgk:)
    happy new year 2014...

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah lawat Ena.. mcm mana sekolah anak2 hari ni?? :)

      Delete
    2. Tq atie sebab rajin singgah di sini
      Hepi new year juga tuk atie...
      Anak² sekolah ok je...tapi kite ni je..terkejar² ckit..

      Delete
  2. owh blog sudah berubah wajah....slmt tahu baru yeee..

    ReplyDelete
  3. yea...cantik..I like it!!! Sesuai untuk tahun baru..nway happy new year ena...

    ReplyDelete
  4. tahun baru.
    azam baru.
    template pun baru jugak..hehe
    cantik2 :)

    ReplyDelete
  5. nampak lebih "matang"..kak suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. umur pun dah masuk pra matang..harus!..hehehe
      tq k.anim...

      Delete
  6. Tu laaaa, ingatkan salah masuk tadi...
    Cantik rumah baru...
    Selamat tahun baru ya dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ternyata tidak salah masuk...
      Tq kak..Selamat tahun baru..

      Delete
  7. comel..suka wajah baru..rasa macam tgh baca majalah gitu..:)

    selamat tahun baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam majalah eh..hehehe
      Selamat tahun baru..

      Delete
  8. ingatkan salah masuk rumah org lain..banyak perubahan..:)

    ReplyDelete
  9. selamat thn baru 2014.cantik blog ni ,akak suka

    ReplyDelete
  10. hiks... lawo nampak fresh je. amboi semangat tahun 2014 namanya ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tq T...seruan tahun baru nih..

      Delete
  11. cantik. kalau la dhia pandai lukis macam ni kan best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dhia....cuba² je lukis sbnarnya tu...hehehe

      Delete
  12. I tot i salah umah tadi..heran jugak mcm belum pernah singgah je blog ni rasanya..hehehe rupanya dah renovate..nice beb..
    Happy new year too ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tetiba terasa nak revonate umah..
      tq dear..hepi new year..

      Delete
  13. Pandai Ena buat header sendiri. Nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yati...cuba² buat je tu..tgok macam ok..on je la..hehehe

      Delete