Wednesday, August 15, 2012

Handbag RayaKu

ni pun nak post kan jugak ker???
hehehe...jgn la mare..saje jer
xcited sebab hubby yang belikan
so nak bagi kredit...post kan jugak kat cni


ari ahad aritu..
aku g soping tuk kali terkhir bagi persiapan anak²
si kakak complain...baju dia baru 3 pasang
so.. hubby pun ajak la kuar cari lagi
untuk adik da ckup...lebih dari ckup
so lokasi pilihan aritu adalah Mahkota Parade (MP),
Dataran Pahlawan (DP)
dan Parkson
pas bebuka ala kadar...dan solat maghrib
kami pun bertolak ke lokasi pilihan
sesampai sana..
jenjalan di MP dulu...
kat cni aku cari tudung wajib aku
pastu rayau ke DP...
kakak cari baju dan suar yg dia kenan
then bayar...org punye la ramai...tak sanggup!!
pas da byk sgt jalan...kami da mula lapar balik..
kami rehat dan makan dulu kat A&W
sesudah itu...
jam da kol 10mlm....hubby ajak ke lokasi last
ke parkson
tanpa aku sangka² dia bw kite org ke kwsn handbag
memula tak pikir pape
ingat dia saje nak intai² awek cun kat ctu ker..hahahaha
pastu dia pilihkan satu handbag yang dia kenan
dan warna nya jugak merupakan warna feberet dia
pastu dia gi bayarkan
aku ape lagi..!!!!
kecik tapan tangan...Kota Melaka ku tadahkan...
jeki beb...jgn tolak!!!
tersenyum² simpul la aku masa tu..
masa dia serahkan beg tu...
dia siap cakap lagi...beg ni besar (mcm la sblm ni beg aku kecik)
nanti senang nak simpan sampul raya....
hahahaha...de ke patut!





TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

22 comments:

  1. sweeettt nya dapat beg raya dari hubby :)

    ReplyDelete
  2. cantik kaler beg tu.. masz nyer pattern handbag pon gitu jugak, tapi masz beli yang murah jerk masa pi rantau panjang, kelantan ritu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke sama?...leh pakai sama nnt ms raya hehehe
      xpe..mahal ke murah...bukan org tau...janji raya ada beg baru kan...hehehe

      Delete
  3. so jeles dia dpt handbag.. org melaka rupanya.. kg dya pon kat melaka gak tp thn ni dh start xbalik raya sb dah xde sapa kat kg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jgn la jeles
      ooo..kpg cni jugak yer?
      xpe kalu tak de hala tuju nak blk melaka..meh la dtg umah saya beraya...hehehe

      Delete
  4. syokkk ar..duit rya tuk fadh jgn lupee ;)

    ReplyDelete
  5. untunglah... hehe.. eh kak tak start cuti lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk tak coti lagi...mgu dpn baru start coti

      Delete
  6. best kan Ena bila cik abg yg pilih dan belikan.. rasa dihargai.
    Itu ari pun my hubby ada belikan satu utk raya yg pernah I "wishlist"kan dlm blog (maybe dia terbaca.. hehe).. tapi nak snap gambo kemalasan melanda2 plak lately ni.

    ReplyDelete
  7. wuish.. h/bag kita sama kaler la. tapi awak punya cantik lagi.
    mesti bangga kan sebab hubby yg beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sama jugak ker...
      mesti la bangga....sape lg nak belikan kan..kalu bukan dia..hehehe

      Delete
  8. jelez tol la...

    taun ni tak renew bag poownn..


    Mr,Hubby da komplen "beg da byk da!! da boleh bukak butik!!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...xpe taun depan leh renew lagi..
      tu la owg pompuan sek beli beg je kan...sama la kite!

      Delete
  9. mmg rezki tuh.
    suker3
    " TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
    serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
    semua rakan-rakan bloggers
    yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
    Aidilfitri hari kemaafan,
    Menghapus kesalahan sesama insan,
    Memupuk perpaduan sesama ehsan,
    Mengikat tali keakraban.

    MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya utk ena seisi keluarga..maaf andai kak ada tersilap bicara di alam maya

    ReplyDelete
  11. Suka suka Pengumpul CR jugak... tahun ni tak beli coz baru je beli sebelum beranak haritu, guna yg tu dululah

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe...thn depan leh ganti yg baru...CR tetap di hati kan...

      Delete