Saturday, October 6, 2012

Jom breakfast...



selamat pagi semua..
ceria aje bangun time2 coti ni kan
kalu time2 keje...mata ni kelat je nak bukak kan
malas tak terhingga...

camne la aku tak ceria pagi ni
bagun2 je..sarapan da tersedia..
teringat masa time2 skola dulu kan
pepagi kite bagun mak da sediakan sarapan
tapi kali ni bukan mak yg sediakan sarapan tau
tapi my lovely hubby yang sediakan
jen..jeng...jengggggggg...!!!
nak tau ape sarapan yang disediakan?

nasi goreng.....simple aje
besar2 daging dia (org lelaki nyer keje..biasa la kan)

udang goreng kunyit..
 
nasi goreng dimakan dengan udang goreng...
sedap tau...walaupun simple...
hishhh!...da lapar nih..!
jemput makan sumer....
bismillah...
 





TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

16 comments:

  1. wah...hubby yang sediakan??? so sweet....hehehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Da tiba angin rajin dia...tu yg msk...hehehe

      Delete
  3. Hebatnya kalau hubby kakak boleh buat macam ini kakak terus lompat bintang agaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...bintang aje ke kak....lompat la bulan skali..hehehe

      Delete
  4. seronok la akak, abang masakk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestila sronok...arini leh rest..akk xyh masak

      Delete
  5. Bestnya kalau suami masak.. boleh rehat2kan badan..

    Salam kenal..
    kalau nak jahit manik nanti bolehlah jenguk2 design kt sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak..
      tula...dapat la rehat sekejap arini...hehehe
      bole..takde masalah singgah aje kat cni kalu nak wat manik insyaAllah kalu nak sy leh sediakan tutorialnya sekali just request aje yer...dibenarkan untuk menciplak!...hehehee

      Delete
  6. Bertuahnya Ena cik Abg siapkan Bekpes lagi...simple tp bila En.Suami yg buat kan makin sedap ja rasa tu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...mmg sedapppp aje rasanyer....kena la bodek2 ckit pasni leh masakkan lagi..hahahaha

      Delete
  7. Hello Ena, sedap best tu nasi goreng and udang. Tada sambal belachan? Ha ha.
    Have a great weekend and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq uncle lee
      i tak makan sambal belacan la...sebab tu takde...

      Delete
  8. Bestnya suami yg masak breakfast,sedap plk tu.

    ReplyDelete
  9. sungguh bertuahnya dapat suami yg mithali mcm ni...

    ReplyDelete