Wednesday, October 24, 2012

Manik bracelet

lagi..lagi..n3 tuk arini..
maklumla lama tak hupdate blog la kata kan..hehehe
 
sepeti tajuk kat atas...
ni la dia manik bracelet yang baru aje aku habis jahit
dijahit di lengan baju kepunyaan member aku.
tutorial jahitan ni..akan menyusul..tggguuuuu yaaa...!!! 





TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

41 comments:

  1. wah..jujur saya cakap..memang cantik la...

    ReplyDelete
  2. Memang cantik Ena..
    Kalaulah kedai manik sebelah rumah I je, pasti mlm ni jugak I tiru bulat2 design you tu.. utk our baju aidiladha.

    ReplyDelete
  3. Kreatif. Memang boleh bisnes nih.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tq dhia,selamat hari raya tuk awk jugak

      Delete
  5. oh ya .. ena macam mana nak buat HOME & PROFILE button di sebelah kiri nie .. akak nak buat lah dik huhu

    ReplyDelete
  6. Orang-orang yang sabar boleh menjahit manik nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..btul tuh! tgh dok sabar la nih!

      Delete
  7. cantiknya....!!!
    Salam Aidiladha utk ena dan fmly....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq MP..
      salam aidiladha jugak tuk MP sekeluarga yer...

      Delete
  8. perghhh kemas jahitannya..
    salam aidiladha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq bitt..
      salam aidiladha jugak tuk awk..

      Delete
  9. salam ena
    tkasih atas link yg ena bagi ..
    tapi dik , utk dashboard baru nie mana nak cari edit pages yee .. puas akak cari , tapi x jumpe huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy da reply di blog akak...slmt mencuba..

      Delete
  10. Replies
    1. tq pha is...amik tempah ckit2 jer...:)

      Delete
  11. aduhhh dikk
    kenapalah akk x leh nak komen kat entry atas tuu huhuh
    dah 2-3 kali refresh .. kuar masuk ekek
    x perlah , komen sini je ;)

    dikk x boleh buat lah ikut tutor yg link ena bagi tuu , 2-3 kali akak buat .. x menjadi .. x tahu kenapa
    ermm apa related ngan edit pages tu dik ..
    dah buat .. tapi bila ikut tutor link yg ena bagi tuu laman sape erkk luper dah .. x menjadi dikk .. betul dah kalau ikutkan coding2 yg akak tiru tuu huuh
    kalau ena boleh tolong buatkan ..
    kalau x nyusahkan ena lahh huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa....patutla xde sape komen ek kat atas tu...
      ada problm rupenye..ni mesti mslh dok tukar2 coding aritu

      Delete
  12. kenape erk sy komen kat entry atas tuh xleh?
    thanks bg tutorial jahit manik...nmpk mcm sush sket tp xpe...usaha tgga kejayaan..hehehe

    ReplyDelete
  13. mesti ada kesabaran yang tinggi ni jahit manik

    ReplyDelete
  14. ena ... ena buat kan lah dik ..
    akk bagi email add akk , ena email akak , nanti akk bg ena pwd boleh tak ?? akk percayakan ena .. ;)
    sbb akak dah pening pasal pages tuu ..
    akak ingat akk ada dah pages tuu .. ena tgk dulu , lepas tuu kalau ada apa2 yg ena nak tanye email je akk huhuhu
    fenin dahhh ;))

    ieda0106@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Cantik sgt..t.q for the info...snng difahami...

    ReplyDelete
  16. Salam.. Thanks dear post tutorial bracelet ni.. satu lg ilmu bracelet yang kak dyg belajar.. kalo free, singgah jap blog kak dyg.. http://dekayrell.blogspot.com

    simple2 je manik kak dyg..

    ReplyDelete