Sunday, October 7, 2012

My New look!



how do i look??
it is better???

amacam??...ok tak penampilan baru ku?
serta penjenamaan baru ku dari ena's Palace kepada ena's Stories
sebenarnya da lama da nak tukar..
arini baru kesempatan buat
tapi...aku masih tak puas ati dengan background baru nih
nanti la tukar yer..nak tido dulu
dah letih..dari petang tadi dok godeh2 laptop nih
puas dok design header...akhirnye ini yang terhasil...
pape pun still windu dengan penampilan lama ku...

engkau dalam kenangan......
 
k...zzzzz dulu....da kelat je mata nih!
see yea..!
 
:- tak sempat nak BW arini...sok aku lawat korang k...



TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

20 comments:

  1. sangat sesuai la ena. header tu mmg cun. tahniah tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq lynn...
      puas dok pkir2 camne nak wat
      akhirnye ni yg terhasil..ok la kan..

      Delete
  2. akak pakai soft background rasanya lagi bangkit ^_^...tahniah blog nampak baru ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cikgu ma...
      nti akk cuba buat camtu k..nnti comment yea..

      Delete
  3. pandai kamu godek godek yer. kalau akak le, ambik yang ready made je lah. memang tak de seni . hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ok la tuh kak..
      kire seni jugak tu....janji jadik header tu kak..

      Delete
  4. wah...patutlah nampak lain je..hehehe

    ReplyDelete
  5. sungguh cantik sekali...sangat teruja sekali saya melihatnya

    ReplyDelete
  6. Kadang-kadang terlalu fancy, selalu melambatkan loading. Apapun, lumrah kita mahukan yang cantik-cantik, kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu azie...kalu boleh sumer nak letak kan...tp kali ni sy nak wat simple2 aje

      Delete