Sunday, December 16, 2012

Contest : PHOTO EDITOR by Farah Mohd Din

dok dok BW tadi tiba2 nampak satu segmen nih
segmen dari adik faraa yang cute
tertarik nak join lah..

klik banner ni tuk join sama
 
 
syarat2 penyertaannya pun mudah
macam biasa kena follow blog dia dulu
then tunjukkan buktinya...
 
 
nahhhhh!!...ini buktinya aku da follow blog adik faraa
follower yang ke 234...angka yang cantik kan...
kemudian tempekkan satu gambo yg korang da edit sendiri
so aku pilih gambo yang ini sebab aku baru je editnya semalam...
 
 
 
 
 






TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

36 comments:

  1. salam . thanks sebab sudi join contest nih . sangat kreatif :D

    ReplyDelete
  2. alololo comei nyer pic edit tu..hehe
    tag yaya ye? ok..take note dah.. ^,^
    gud luck ye ^_^

    ReplyDelete
  3. wah comey nya pic edit.. mahal cincin tu. >,< hehe..apa pun mmg cantik n romantik..
    tq ya ena tag saly.. gd luck ya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mahal tu..tak mampu nak beli hehehe..
      tq saly...

      Delete
  4. chantik numb... semoga ade luck... hehehe..

    ReplyDelete
  5. owhh cntik2... thanks kak tag cheida :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. sikit2 tu bole la...xpandai mana pun...hehehe
      tq cho zila..

      Delete
  7. wahh.. cantik ena edit tu..
    good luck ya..:)

    ReplyDelete
  8. cantiknya. nampak curllast gitu.

    ReplyDelete
  9. gud luck..ena pandai edit gambor xpe la...

    ReplyDelete
  10. Gud luck..cantik foto yg diedit tu

    ReplyDelete
  11. cantik gmbar edit ye..berpluang ni...all the best yer :)

    ReplyDelete
  12. lain dari yang lain.. gud luck :)

    ReplyDelete
  13. good luck ye :) InshaaAllah ada rezeki tu

    ReplyDelete
  14. ala..maaf kak dah xpired..huhu
    tak sempat nak join..
    sorry kak..
    tenq sbb sudi tag su

    ReplyDelete