Thursday, December 20, 2012

Dapat hadiah lagi!...

hati berbunga2
seperti duduk kat taman bunga....
perasaan bagai diawang-awangan..
seperti rama2 terbang bebas walaupun tak tinggi kat awan..
cewahhh!!..apsal la aku camni tetiba je ek??
mana tak nye beb!...arini aku rasa..
aku lah orang yang paling bertuah...
dan paling bahgia buat abad ini...hahaha..

da la...tak yah lah dok merapu merapek lagi lah!
kasi finin orang dok baca kan..
ok..ok...arini ada berita gembira yang aku nak share ngn kenkawan semua
aku terima hadiah lagi sempena 14th married anniversary
selain berbulan madu ke Medan..
aku dapat hadiah ni pula daripada hubby semalam....
taraaaaa...!!!!
kalau tuan-puan bijak bistari..
sila teka apakah ini...(hahahaha..ayat tak leh blah!)
da terang lagi bersuluh...Samsung Galaxy Note II
menjadi idaman ramai...ternyata kini menjadi milik aku
adehhh macam tak percaya jer..
tq abang..!!!
 
test..test..test..testttt!!!..
hehehehe...tadi gi keje da pakai da...
 
ni lah hp yg aku pakai selama ni...
Lumia 900....
selamat tinggal wahai LumiaKu...
jaga diri baik2 yer....










TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

34 comments:

  1. Dapat hadiah yg best...patutlah hati berbunga riang...

    ReplyDelete
  2. wewiiiitttt..galaxy note dapat..best2x..pinjam blh?? ;)

    ReplyDelete
  3. wowwieeee sewonoknye...tumpang gembira yea kak..hihiii

    ReplyDelete
  4. Happy belated anniversary. Bestnya hadiah tu.

    ReplyDelete
  5. hapy anniversary akk..besh tau gift akk tue...

    ReplyDelete
  6. Wah... siapa pun pasti berbunga-bunga hati dapat ini. Alhamdulillah moga terus dilimpahi keberkatan bersempena ulangtahun ke 14 ini.

    ReplyDelete
  7. wahhh...best nya Ena...
    Tahniah ya...moga Bahagia hingga ke syurga..amin:)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..SA jugak x merasa apa2...pakai jer samsung galaxy Y buruk ni..hahahaha...

    ReplyDelete
  9. Selamat ulang tahun ke 14 sis..
    best nye dpt Note II!!!

    ReplyDelete
  10. walweih... best nya. baiknya cik abang kamu

    ReplyDelete
  11. Happy Anniversary! Wah.Bestnya dapat hadiah!

    ReplyDelete
  12. Best lah...
    seronok dpt hadiah, ye...tumpang gembira, hehe..

    ReplyDelete
  13. wah, bestnya hadiah! Tahniah ye!

    ReplyDelete
  14. Patutlah hati berbunga2....mesti senyum memanjang nih....

    ReplyDelete
  15. Wahhhh syoknye hadiah...beruntung ena...lepas ni boleh la update blog guna note jeee

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, bertuah ena...cantik..galaxy note 11 tu best...

    ReplyDelete
  17. tu dia bestnya dpt hadiah mahal ye kak..tu mesti senyum smpai ke telinga tu..haha..

    ReplyDelete
  18. wow bestnya...so sweet.....jeles..jeles...

    ReplyDelete
  19. tahniah!! xnak lumia tu bg kat sy..heheheh

    ReplyDelete
  20. Dapat Note2 patut la berbunga ja hati..hi hi..tahniah Akak..bestnya..

    ReplyDelete
  21. orang kaya je guna samsung galaxy note ii.
    so, cik ena adalah orang kaya :)

    ReplyDelete
  22. ena..jelez! jelez!! ahhhhhh..lumia tu pi letak mana?? hehehe..oh Happy Anniversary

    ReplyDelete
  23. wah...happy aniversary kak...tapi tang samsung saya tak la jeles...sebab...sebab...tah, saya x kisah pun bnda canggih ni...sebab x reti...hehe...apa2 pun tahniah dapat hadiah dr hubby...mesti best sangat kan..

    ReplyDelete
  24. bestnyaaaaaaaa dikk
    tahniah ! ... akak lak terharu ! ;))

    ReplyDelete
  25. alaaa....jelesnye sy...sy yg teringin nk pki note II nih tak tau la bile lg dpt merase

    ReplyDelete
  26. seronoknya
    dapat hadiah best tu :)

    ReplyDelete
  27. nak gakk... wa..... semburu tau...

    ReplyDelete
  28. hapy anibesery kak:D
    jaga baik2.. sian Lumia..dah kena tinggal ..hihi

    ReplyDelete