Saturday, July 21, 2012

Ole-ole dari Cina

mak lang dan mak ngah aku baru balik melancong
terbang ke cina lagi..
seminggu jugak dorang pergi
kalu da melancong tak sah kalu tak bersoping kan
tapi ok la...ada jugak buah tangan tuk aku dan anak2
memasing hepi dapat buah tangan
terutama anak2
adik dan kakak dapat beg
adiknye warna hijau dan kakak warna biru
masing2 dah rasmikan malam tadi
guna isi telekong gi solat terawih kat masjid malam tadi
ini plak yang aku dapat
yang color pink tu k...
yang model2 tu dok gayakan
apron memasak
sulaman yang ditampal atas apron tu mmg cantik
dan ini pun tuk aku
magnet button gambar tembok besar cina da letak kat peti ais da..
dan...sarung kotak tisu sutera dari cina...
leh pakai raya nanti...hehehe

TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

11 comments:

  1. best laa dia dpt ole2 dari cina lak tu .. ehee..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tak dpt gi...dapat oleh2 pun jadila

      Delete
  2. seronoknya dapat ole2 dari China...comel apron tu..harap2 bertambah rajin memasak ya...hihihi...

    Selamat berpuasa utk Ena dan keluarga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak guna masak time posa ni...poyos je ek!....hahahahaha
      terima kasih...selamat berpuasa jugak...

      Delete
  3. Cantek lah apron tu..leh buat penaik semangat utk memasak, ngee

    **Timakasih sudi bersahabat ngan sy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. confirm masak sedap kalu pakai apron tu...hahahaha
      ** terima kasih jugak kat awk

      Delete
  4. as-salam ena..slmt brpuasa..
    cantik sarung kotak tisu tu..mmg sesuai utk raya nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...slmt berpuasa jugak
      itu la mmg nak guna raya nnt...tq

      Delete
  5. apron tu mcm nk swoh masak aje...
    say no to memasak... (untuk aku la..hehehe)

    ReplyDelete