Wednesday, September 5, 2012

Bertuahnyer!



tadi dok jenguk² blog..
tiba² ternampak ni...
 

memula rasa terkejut jugak..
nape muka aku dipaparkan...besar plak tuh!
bila da baca tetiba rasa terharu dan hepiii sangat...serta rasa sgt² bertuah...
angka 555 mmg menarik...ada ONGGGG!! maaa..
kepada KA..terima kasih byk² di atas N3 tersebut..
semoga perkenalan kite ini jugak akan berkekalan...selagi kite berMAYA di sini yer..
dan..kerana N3 ini jugak lah secara automatik telah menambah keahlian di dalam kotak FOLLOWES aku (walaupun jumlahnye tak semeriah kotak followes korang)....terima kasih sekali lagi kepada KA
dan..kepada yang telah sudi menjadi ahli pula..aku nak ucapkan terima kasih banyak²
aku pun da follow korang jugak..nanti aku jenjalan kat blog korang yer..
opsss...sori...kepada yang masih blur² ape yang aku dok citer kat dalam ni..
untuk dapatkan citer yang sebenarnye...
 
 



 

TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

29 comments:

  1. Dah baca n3 tu smalam. Tahniah ☺☺

    ReplyDelete
  2. Ecewah glamer la you sekarang. Hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..sesekali je nak glemer..u jgn jeles yer..ngeh3

      Delete
  3. salam syawal. macam buku tiga lima ye...hehe... selamat berkenalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam syawal dan salam kenalan...
      tq sebab follow
      tu la da mcm buku 35 pulak ek..hehehe

      Delete
  4. tahniah ena...cantik no 555 tu..ehehe..

    ReplyDelete
  5. TQ juga buat N3 ni, keep blogging ye n sama2 kita maju jaya! moga jalinan persahabatan kekal selamanyer!

    ReplyDelete
  6. Tahniah!
    Terima kasih juga kerana sudi follow laman ckLah
    :-)

    ReplyDelete
  7. Seronoknya jd yg bertuah ye..

    http://nurhafiz2009.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok sgtt...tq...sy da follow awk

      Delete
  8. teringat buku 555..ms sekolah salu guna wat catatan

    ReplyDelete
  9. wahhhh...tahniah tau...555... ade onggg org ckp..teruskan berblog kak ena!!!

    ReplyDelete
  10. best benor KA wat review ttg kanu Ena. Nak gak tanya KA. tak nak review blog I jugak ke?
    ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tggu la nom bertuah naik lagik...mybe dapat kot..hehehe

      Delete
  11. InsyaAllah, sedikit masa lg mesti followers naik mencanak tu...gud luck.

    ReplyDelete