Saturday, September 22, 2012

Kembali bersiaran..




apakah yang dimaksudkan dengan gambo nih?
kalu da dok senyum2 tu..(sembabnye muka aku..tak ckup tido la tuh!)
maknanye komputer da OK la tuh!
nasib baik aku tak jadik baling kat tingkap aritu...hahahaha
semalam pepagi lepas masuk keje aku terus call wat report pasal komputer aku
pastu terus kuar gi minum dulu
yela nak stay opis pun bukan leh nak wat keje pun..komputer takde nyawa (ceh! alasan)
balik aje minum...baru je nak bukak laptop (pinjam laptop opis)
tiba2 budak technician sampai
dia terus betulkan
aku pun tanye dia...ape sebenarnye masalah komputer nih?
asik2 wat hal camni
dia pun jawab: "da sampai musim dia"
uik....leh plak jawab camtu...!!
harap2 pasni ko jangan wat hal lagi yer wahai komputerku sayangggg....intan payung....menyampah! (pinjam jap ayat dari masam2 manis)
 

 

TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

25 comments:

  1. hahahaha :)
    intan payung yeah ~~
    nak yg baru ler tho .

    ReplyDelete
  2. saja le tu. mungkin dah lama kamu tak panggil dia sayang intan payung bagainya kot kat dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la dia..dia pun pandai nak manja2 ngn tuan dia..

      Delete
  3. heehe..kalau komputer tu tahu dia dipanggil intan payung..
    pasti dia tersenyum sampai ke telinga..:)

    ReplyDelete
  4. memang sakit ati kalau komp kita buat hal
    selain x dpt nak buat kerja
    bab2 blog pun dah terganggu ..
    kalau akk tu paling penting ekke ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak...komputer rosak takleh nak berblog...blog tu WAJIB...ngeh3

      Delete
  5. assalamualaikum ena...memang geram jika tiba2 dia buat halkan nak marah pun kena sabar jer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'kumsalam...tu la kak..mmg geram sume keje takleh nak wat

      Delete
  6. setakat rosak cenggitu ok lagi..
    kalau segala macam dalam tu tak boleh diselamatkan lagi haru (penah jadik yang ni).. tu pasal sekarang back up simpan dalam pen drive..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, Alhamdulillah segala macam dalam tu masih selamat..tak ilang...
      mmg perlu wat backup sebab tu sy tak byk simpan hal keje dlm pc..tapi simpan dlm external hard disk

      Delete
  7. harap2 lepas ni tak buat perangai lagi ya komputer intan payung tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe....intan dan berlian payung ku...

      Delete
  8. kite pon ngah ade problem pc kat opis 2..3 ari nih...arap2 jgn ko dlu le...psl byk keje nk setel ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..hadapi masalah yg sama cam saya la

      Delete
  9. kalau rosak bukan kita yg rosakkan nak tukar banyak kali pun takpe.. pc opis, opis la tanggung keskeskes..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...ongkosnye company yg support kan..hehehe

      Delete
  10. Replies
    1. itu la....gerdikz aje...
      tq ain...nnt saya sinngah tempat awk plak yer

      Delete
  11. pc tu saja2 nak merajuk kot, tiap2 hari duk guna dia, sekali sekala dia nak rehat la tu..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....dia pun da penat asik keje...tu yg merajuk

      Delete
  12. Hehe..pc rosak mmg merisaukan kalo kita keje mmg guna mende alah ni, mm..

    Camne laa nk dpt ruang komen leh reply terus cenggini?? mm..

    ReplyDelete