Monday, November 12, 2012

Ntah pape ntah!


jam da kol 7.15pagi..
aku da lewat!!!!
padan ngn muka aku!
leka sana...leka sini!
aku bngun pagi mmg awal
5.20pagi da terbukak mata nih!
tiap pagi mesti camtu!
mana taknye..tepat 5.20 mesti alarm hp aku akan bunyik
aku pun saje letak jauh dari katil..letak atas lemari solek
kalu letak kat sebelah....jawabnye mmg sambung tido lg la
ni la salah satu tips nak kasi mudah bagun pagi²....hehehe
sebenarnya aku da lewat kuar dari umah nak ke kerja arini
biasanya kol 7 pagi aku da kuar da..
arini saje je nak lewat² kuar..
bukan ape..
arini kan da start coti skola
pasti jalan tidak sesak mcm ari biasa
bila bawa kete tu kan...rasa "itu jalan ana yg punya!"
setenang-tenangnya...perjalanan pun laju...
bila da sampai opis....nak park kete...bykkkknye kosong
bole pilih² mana nak park
kalau ari biasa...berebut²
lagi skrg nih ramai staf da bercoti....
masuk je opis...kosong jer
sunyi...
terasa cam petang raya plak...tapi mmg ptg raya pun
raya deepavali...hehehehe
tapi yang pasti..arini aku free ckit...leh lah nak berblog...
tapi skrg tgh mood nak baca novel..
baru dpt novel Adam & Hawa dr mmber....layannn...!!!

TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

22 comments:

  1. ena,kat sp la tak leh nak kuar kat jalanraya. org dah balik kg daaaa...kampung lak sibuk.

    ReplyDelete
  2. Samalah tempat kakak ni Ena. Bayar toll pun rilex tak perlu Q. Zup-zap-zup-zap dah sampai ofis. Kakak 7:30 dah sampai bayangkan. Tapi sakit perutlah pulak sebab makan nenas cecah sambal kicap malam tadi last buat kerja yg terbantut-bantut asyik ke toilet aje..

    ReplyDelete
  3. hihihi...sini pon sunyi sgt...sy pon nak blk awal nih...esok kan raya...ceh,mcm raya kite.

    ReplyDelete
  4. hehehe... ada ke patut mak cik jual nasi tu leh cakap hari ni tak jual nasi sebab Deepavali. Alahai mak cik oi... sape yg raya ni. kikikik....


    mesti jalan jam hari ni time balik kerja. argh.. rimas.
    join la GA akak ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikk..makcik tu pun sambut deepavali kot...
      Insyaallh nnti sybjoin k..

      Delete
  5. betul la jalan raya tenang je bile time cuti sekolah ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye yunid bahgia bawak kete...tak stress

      Delete
  6. err..saya terpegun sangat2 dengan header awak..awak koyakkan header awak??? pergh.. saya suka header ni..unik dan kreatif

    p/s : hahaa..sorry.. tak ada komen pasal entri sebab saya sangat2 teruja dengan header awak.. jujur ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..tq..tq boni
      disebabkan teruja jugak lah header tu sy koyakkan..hehehe

      Delete
  7. Ramai yang happy, sebab cuti sekolah dan minggu ni pun banyak cuti umum, ramai yang ambil peluang untuk tidak kerja...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..mmg pun sbb tu la kat opis sunyi jer

      Delete
  8. akak pun x habis baca lagi novel adam dan hawa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kite kan...jom baca sampai abis..hehehe

      Delete
  9. nasiblah jalan ke opis sy tak sibuk.klu hari tak sekolah mmg jalan tu ana yg punya jugak.tak smp 5minit smp tmpat kerja.haha

    ReplyDelete