Saturday, November 10, 2012

Try tukar template

gambo: ciluk dr google


waduhhh!!...dah tak bersemangat nak berblog nih
sejak kotak komen ni takde
tapi atas nasihat farah http://www.farahkeifli.com/ (tq byk2 farah)
aku cuba jugak menukar template
dengan harapan kotak komen ni kembali
tatau la ia berkesan atau tidak..
just try2 je dulu
tapi yang pasti...!
lepas ni byk la nak kena ubah smula blog aku nih
sebab coding template yang lama da kena delete
nak kena make up2 kan semula..mm..ntah bole ke tidak nih!
semangat da ke laut ke gunung ke utan da nih!
oh semangatku..kembali la!!!..kembali la..!!!!

pada yg singgah sini tolong tinggalkan jejak yer
jika jejak anda dikesan bermakna ia berkesan..
jika tiada jejak dikesan...bermaksud...mmmm...







TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

34 comments:

  1. salam ena..
    jgn patah semangat ya.. saly pun prnah jugak satu ketika mula2 bblog.asyik duk main coding tu last2 tk kuar kotak komen..susah..duk pening pikir last2 cuba tukar template asal google pnye baru ada.. pas tu tk berani la nk ubah mcm2..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm mama saly
      tq coz tinggal jejak..
      ni da semangat ckit...
      tu la..cam tak berani jugak..tkr ckit2 je kot..hehehe

      Delete
  2. oo ena tukar templete ..
    huhuh memang payah kalau tukar .. fenin ..
    take ur time dik
    akak pun kalau tukar kena tgk dulu cooding2 tuu , kalau tidak payah .. sbb akak nie pelupa huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak...bkn senang nak tgk coding2 nih..fenin jugak..

      Delete
  3. biasalah tu masalah kecil dlm berblog.semoga berjaya makeup blog bg lg cantik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tq puan kutu...bila kotak komen ni da muncul...semangat da ada smula...pasni nak makeup2 kan ckit blog nih..hehehe

      Delete
  4. bab2 nak tukar template ni susahnya..tertinggah satu kod sume rosak..huhu..kalo nak bg template cantik tempah je kat mana2 blogger yg design benda ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu nick..kalu silap langkah pasti rosak semua...tgk la camne nnti...rasanye mcm nak cuba sndri dulu...kalu takleh nnti baru tempah

      Delete
  5. Fuh... Ingatkan komputer akak yg problem. Ni baru boleh tinggal jejak.

    Header tu cute sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..takdela..blog sy yg masalah snbrnye

      Delete
  6. ada gak ye problem cenggini.
    Mgkn sy pun kena tukar template yg baru kot utk ada ruang komen yg ada jgk ruang utk reply tu..mm

    **geram tul tgk kucing comel ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..try la wat nnti...
      **pandai tul kucing tu berlakon..hehehe

      Delete
  7. Salam, biasalah tu.. kalau tak, tak nama blogger.. mesti gatai tangan nak mengedit.. penah jugak kena tu yang blog I clean n clear.. xpelah ringan sket nak load.. kalau edit tu preview dulu baru save..kalau error bleh cancel.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..tula..tobat da..kena ati2 la pasni..

      Delete
  8. salam...

    teruskan blogging....biasalah di mana-mana pun pasti ada ujian..sabar lah...yg penting header yg sungguh cantik sekali..:)

    ReplyDelete
  9. sis byk2 bersabar ye..bab cantikkan blog ni mmg selalu gitu... stress je lebih..hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun..bila da jadik suka jer kan..tang yg tak jadik tu mmg stresssss

      Delete
  10. hope dis blog gonna be fine.. issh sgt suka ngan header tu, cantik sgt la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopely gitu la..suka yer..hehehe..tq tq

      Delete
  11. pening jugak main dengan coding nih kan....hopefully blog ok...

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. cantik la template ena nie..sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  14. template dah lawa dah nih.. hehe

    ReplyDelete
  15. dah boleh dah..
    makin cun lagi ;D
    sib baik su baru je soh CR editkan..lau tak mesti suruh akak buatkan..
    suka sebab simple ;D

    ReplyDelete