Saturday, November 17, 2012

Segmen : Tambahkan Followers Di blog !



hai korang? watpe petang2 ni?
tetiba aku berminat nak join segmen ni
ni pun atas ajakan adik aimi-wardina

Segmen : Tambahkan Followers Di blog !



Cara-cara :
✦ Buat Entry Yang Bertajuk 'Segmen : Tambahkan Followers Diblog.
✦ Letak Banner Di atas Di Entry Awak.
✦ Tulis Jumlah Followers.
✦ Letak 5 Link Blog Orang Lain *mereka xtahu pun xpa :)

tempoh segmen ni : 15/11/2012 - 20/11/2012

jom korang join bergeder-geder...klik kat sini kalu nak join dan copy banner kat atas ni skali yer..


jumlah follower aku setakat ini: 168


5 link blog orang lain yg aku nak rekemenkan adalah:

1. QasehnyaRania: http://lobaksusue.blogspot.com
2. Princess Bonda: http://nurcheda88.blogspot.com/
3. Sweetmama: http://mamakerry.blogspot.com
4. Blog Usang: http://kitamanusiakelana.blogspot.com
5. Celoteh cik fadh: http://tibit2babyboom.blogspot.com


p/s: pada yg aku tak senaraikan tu....jgn kecik ati yer...minta maaf byk2..

 

TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

9 comments:

  1. gud luck dik !
    macam nak joint je ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak..
      jom la join kak..masih ada tempoh

      Delete
  2. follow sini dari segmen sama :D

    http://be-readers.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    tmpahan doodle dh dibuka kalau nk order utk header/banner etc :D

    ReplyDelete
  3. haii ! dari segmen yang same :) done follow ^^

    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete
  4. datang BW dari segmen yang sama. jom singgah blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete
  5. salam... mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-tambahkan-followers-diblog.html

    ReplyDelete
  6. uih akak x perasan pon bila akak buat sagment nii sory sangat!! ya allah masih ye hahaha

    ReplyDelete