Friday, February 22, 2013

Dapat Kain..!

kain pasang 4meter
cantik tak?
lamaaaaaa da aku berpuasa beli kain meter atau baju baru nih
sejak lepas raya tahun lepas...
sebabnya da tak tahan nak kena iron baju banyak2
alih2 terpancul selai ni plak!
tapi ni bukan aku beli tau!
tapi ada member dekat tempat kerja aku yang hadiahkan
cantik sangat...sangat2 menghargai
ni tengah berpikir2 nak buat baju ape..
baju kurung ke baju kurung moden
corak kain ni jenis berkaki....mcm cantik buat kurung moden je kan...
ape pendapat korang?







TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

26 comments:

  1. best dapat hadiah..
    tanda kawan ingatkan kita..
    lepas tukan ena, pakai depan dia...
    mesti gembira si dia yg baik budi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu k.anim...nanti bila da siap baju ni saya nak pakai jumpa dia..mesti senyum dia meleret2..

      Delete
  2. Bestnya ada member hadiahkan kain...
    I pun suka klu org hadiahkan kain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula sam...tu tandanya orang ingat kat kite kan..hehehe

      Delete
  3. Dapat hadiah kain pasang ..seronoknye, tentu member tu kawan rapat ena kan...cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye bunda..kawn baru nak merapat2kan diri...hehehe

      Delete
  4. Salam..cantik kain tuh,lgi best kalau dpat yang free..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam airis...hehehe mmg bes kalau dpt fre ni...bukan slalu leh dapat tau!

      Delete
  5. alhamdulillah rezeki..cantik kombinasi warnannya kan..
    saya selalu beli baju siap dah.senang.kain pasang ni kalau terbekenann je..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli siap lagi mudahkan ciksu..tapi tu la..kena tegok jugak pada saiznye juga..

      Delete
  6. Kalu Kak Azie memang baju kurung saja, or baju kurung Pahang. Apapun warnanya cantik betul...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun sbnrnya gemar baju kurung jugak...selesa dan leh pakai lama....

      Delete
  7. cantik kainnya..bertuah la dpt hadiah..buat baju kurung moden..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..alhamdulillah..rejeki..
      tula...plan camtu jugak

      Delete
  8. aah cantik dik
    hurmmm baju kurung pun ok ;)

    ReplyDelete
  9. Salam ena..cantik nyer kain..Alhamdulillah rejeki kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam inta..
      ye..alhamdulillah rejeki...:)

      Delete
  10. my opinion, wat bj kurung pesak gantung. sesuai dgn sume majlis. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq areleez...
      cantik jugak wat cam baju tu...pesak gantung tu mcm kurung pahang kan..

      Delete
  11. assalamualaikum ena...cantik2 kain tu...;)

    ReplyDelete
  12. cantik kain tu....seronokkan bila ada orng bagi....
    Cantik kalau buat baju kurung moden....

    ReplyDelete