Tuesday, January 29, 2013

2nd GA - KAIN PASANG

First time join GA
First time jugak join GA dari Blog Cik Intan Berlian nih!
Tak menang takpe (dalam ati..nak nak nak) yang penting nak support Cik Intan kite nih!..
Moh ramai-ramai support Cik Intan kite
Hadiahnya adalah Kain Pasang seperti gambar di atas serta satu hadiah misteri
Nak join moh click pada gambo atas atau click SINI







TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

13 comments:

  1. wah.. moleh benar dapat kain pasang . cepat cepat tempah buat baju. dah le taylor pun susah snagat nak jumpa kat area umah ni.

    ReplyDelete
  2. all the best dearie... singgah sini balas kunjungan dan follow awak balik... salam perkenalan... ^_^

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Ena..gud luck yer...untung2 tuah tu pada cheqkaq!wakakaka..gurau jer..

    ReplyDelete
  5. gud luck Ena!, pcl join bagus gak GA nih bertuah dapat hadiah buat baju raya isteri...

    ReplyDelete
  6. ena...tima kasih tau sudi join GA ni..hehe..tq juga sudi sapot me! yeargh!

    ReplyDelete
  7. hadiah best.tp skang dh malas nak join ga nie..cmna ekk nak seru angin rajin?hehe

    ReplyDelete