Monday, January 28, 2013

Gabungan Bracelet dan Bunga

apa la maksud tajuk tu agaknye kan..
pada yang paham tu ...ok la
pada yang tak paham tu..
maksudnya adalah gabungan jahitan manik bracelet dan bunga-bungaan
cer tengok gambo kat bawah..

gambar keseluruhan

zoom in sikit..

bahagian lengan baju

bahagian leher


lengan dan leher

bahagian kaki baju..

ini lah yang baru aku siapkan
kali ni aku mencuba menggabungkan jahitan bracelet dan bunga
nampak cantik jugak...harap2 owner dia suka...hari nie baru nak serahkan kat dia...huhuhuu..


nota tersepit:
bape ari ni tak sempat nak BW sebab nak habiskan jahitan manik nie...customer nak gi majlis kawen ujung minggu nih....nanti aku terjah umah korang k..tunggguu...





TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

25 comments:

  1. ishh cantiknye..
    teruja nisah tengok....

    ReplyDelete
  2. cantik lah kak.. teringin nk blajo jhit mnik nie.... tp tk berkesemptan..

    ReplyDelete
  3. Wahhh menarik. Tuan punya baju kena la jaga baik-baik, sebab kalu dah ada manik, cara basuh pun kena hati-hati.

    ReplyDelete
  4. cantinya ena..pandai dan kretip la ena nih

    ReplyDelete
  5. Cantik nya..
    suka tgk..sy klu teringin baju manik2 ni..tempah dgn kwn jg.. nak buat sndiri mmg dok kreatif..hehe:)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ena....okay cantik la...:)

    p/s okay blog masih boleh loading mcm biasa...:)

    ReplyDelete
  7. Salam..cantinyer baju nih,lum pnah jumpa secantik nih lagi

    ReplyDelete
  8. cantik.. rajinnya menjahit.. klu sy, jahit seketul dh give up..hahaha

    ReplyDelete
  9. suka tengok.....cantik sangat....yan nie berseni juga tapi malas nak buat kerja2 macam nie....memerlukan kesabaran bila membuatnya kan.....?

    ReplyDelete
  10. cantiknya blog ni..serius cntik sgt2...

    ReplyDelete
  11. sangat cantik...mesti owner dia suka...

    ReplyDelete
  12. Hanya yg gigih, rajin dan teliti aje boleh buat macam ini.
    Kakak dah tak rajinlah ena..

    Cantik!! mesti suka yg menempahnya

    ReplyDelete
  13. cantik. pandai betul kamu Ena. Mcm mana le kamu boleh kreatif cam tu.

    Yang penting kesabaran kamu tu. kalau kita la memang bertahun tak siap siap.Kalau siap pun tak de la kemas mcm tu

    ReplyDelete
  14. Cantik Ena, kreatifnya. Kalau rajin memang boleh buat side income kan.. jelous jugak tengok kehebatan Ena ni, tapi tangan saya tak berseni lah.. hehe

    ReplyDelete
  15. cantik laa ena..jeles i tau!waaaaa...nk blaja jahit manik gak!

    ReplyDelete
  16. cantiknya..sibuk2 menjahit labuci tp masyuk takpe la dr melangut depan blog je masuk angin keluar asap..hehe

    ReplyDelete
  17. gigih nk membuat yer ni...ayut tgh nk try2x jahit gakni..huhuhu

    ReplyDelete
  18. salam..camna ek nak wat bunga tu?? cantik la..

    ReplyDelete