Sunday, January 6, 2013

Besday kite!..

haaaiiiii...
nama kite Nur Fathinah Uzma
boleh panggil kite ADIK atau FATHINAH
hari ini umo kite da genap 6 TAHUN tau
nak tau apa mama dan ayah kite belikan kite?
mama dan ayah belikan hadiah hari jadi kite..
nak tau ape hadiah hari jadi yang kite dapat?
mama dan ayah kite belikan kite yang ini..

taraaaa...cantik tak?
ini yang kite mintak ngan mama dan ayah
kite dapat katil hello kitty...
kite da taknak tido kat katil kakak kite lagi
kite nak mama dan ayah gantikan yang baru
kite suka sangat dengan hadiah ni
mmm..baru la bes nak tido


mama kite dah pakaikan baju dia...
baru nampak ceria..tak sabar nak tido malam ni
opsss...ada lagi..mama kite belikan kite yang ni pulak

comel tak cupcake ni...
kite nak sambut kat skola esok
ni nak bagi kawan2...nak makan dengan dorang
mmmm...mesti seronok sangat2...

ini pula goodies yang mama kite buatkan
kite nak bagi kat kawan2 jugak..
mesti dorang suka...
tekiuw mama dan ayah...
adik sayang mama dan ayah...

 ** entry ni mama kite yang taipkan...bukan kite tau..hehehe (*_^)**


  





TERIMA KASIH DI ATAS KUNJUNGAN ANDA...SUDI-SUDILAH KOMEN DI BAWAH YE...

38 comments:

  1. comelnyer katil hello kitty!
    Hi,nana jalan smbil folo cni..

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir adik...cantiknya katil hello kitty adik tu...
    Belajar rajin2 tau, semoga adik mnjadi anak cemerlang dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  3. Selamat Ulangtahun Kelahiran ke-6 FATHINAH!
    Semoga terus menjadi anak yang cemerlang.
    Kita nak tumpang tidor kat katil Hello Kitty awak bolehhh?

    ReplyDelete
  4. Hepi belated besday ye cayang Fathinah..moga membesar jd anak solehah

    ReplyDelete
  5. kite suke sangat tengok hadiah2 yg mama n ayah awak kasi..kalau tiap2 bulan harijadi kan best..kan...kan

    ReplyDelete
  6. best jadi budak kecik kan? ada orang belikan, bungkuskan, pakaikan. mesti adik tak nak jadi budak besar, selamat harijadi adik!

    ReplyDelete
  7. Hello Fathinah, this coming to you from across the ocean and and where isnow falling.
    Many happy returns of the day. Happy birthday....and a very happy new year to you, your parents and all at home.
    Keep a song in your heart and have fun.
    Lee.

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Sayang ... pos goodie kat CA hahahahahah

    ReplyDelete
  9. wahhh katil hello kitty boleh akak join tido skali x hahaha

    ReplyDelete
  10. kak ena jom join sagmen ni hihi
    http://nurcheda88.blogspot.com/2013/01/sagmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  11. Salam... thanks sudi datang rumah saya.
    Happy Besday Fathinah, semoga jadi anak yang solehah.
    Comel nye katil, aunty pun teruja nk tumpang tido sekali.

    ReplyDelete
  12. cantiknye katil.. beli kat mane? nnt ufairah da besar boleh la belikan untuk ufairah..

    ReplyDelete
  13. Happy birthday Fathinah...Cantiknya katil

    ReplyDelete
  14. happy birthday to u..

    tu la anak2 saya masih tidur dengan kami..huhhh letih..ada ura nak beli katil derang tapi masih nak suh kami teman jugak..hehehhe tunggu besar skit macam kakak fathinah la...

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday fathinah! Cantiknya katil dia...:) kasi auntie boleh??:)

    ReplyDelete
  16. aunty fifi datang lagi.. lupe nak ucapkan selamat hari lahir adik.. jadi anak yang solehah ye sayang!~

    ReplyDelete
  17. eppy bday adik !
    wahhh dpt katil baruu yee ;)

    ReplyDelete
  18. Happy b'day tuk adik. wah.. best ni dapat katil hello kitty.
    Sib baik anak akak tak mintak katil time b'day. kalau idak jenuh la. dah la umah kecik. kikikik..

    ReplyDelete
  19. Happy birthday adik ;) semua gambar tu comel, lagi -lagi cupcake. Nak minta cupcake satu boleh :P

    ReplyDelete
  20. hepy besday uzma ;)mama awak best la uzma !

    ReplyDelete
  21. Salam ziarah...Happy Birthday adik @ Fathinah ...

    salam utk mama adaik juga...tq sebab sudi singgah blog auntie ... auntie dah follow blog mama adik ni ...nanti follow lah blog auntie juga ya...bye bye

    ReplyDelete
  22. epy birtday dear, moga jad anak terbaik dunia & akhirat ye amin2

    ReplyDelete
  23. hepi besday dear.. wish u have a nice day

    ReplyDelete
  24. hehe, besnyer dapat adiah besday..... nak jugak boleh?

    happy birthday adik..

    ReplyDelete
  25. Happy 6th birthday adik. Bestlah katil hello-kitty adik. Auntie tengok pun suka - cantik. Pandai mama/ayah adik pilih hadiah.

    ReplyDelete
  26. Happy bestday adik...kalau dah tido katil baru jangan sampai taknak bangun pi skola plak hahaha...

    ReplyDelete
  27. Selamat hari lahir adik. Wah...dapat katil baru, cantik.

    ReplyDelete
  28. Happy Belated Besday Adik..
    semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah ..

    ReplyDelete
  29. selamat hari lahir adik....moga panjang umur murah rezeki jadi anak yang solehah....cantik hadiah tu.....

    ReplyDelete
  30. cantik hadiah besday awak..happy besday dear...

    ReplyDelete
  31. hepy beday gurl.. cantiknya katil hello kitty dia..

    ReplyDelete
  32. seronoknya jadi anak mama..dpt hadiah best,kek yg comel dan siap goodies utk kawan2 lg...:)

    hepy besday adik!

    ReplyDelete
  33. chumil nye katil dia...appy belated besday adik..

    ReplyDelete
  34. cantiknyer katil tu.. dulu kecik2 takder pun katil cmni,
    kalu ada pun tak mampu nk beli..hahahaha
    happy bday adik!!!!

    ReplyDelete
  35. salam..nak tanya ..kat mane beli katil hello kitty ni..saya na beli la

    ReplyDelete